Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης και άλλα δύο άτομα

Η Ελληνικής Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του και με παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε και έρευνα στο γραφείο στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» - Τι ερευνούν οι Αρχές

Στη ΓΑΔΑ προσήχθη σήμερα ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθώτης μαζί με άλλα δύο άτομα σύμφωνα με πληροφορίες.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έρευνα στο σπίτι του παρουσιαστή με αφορμή το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, την περασμένη Παρασκευή, την επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Ν. Ερυθραία, αλλά και τις καταγγελίες Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Σημειώνεται ότι μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου – εκδότη, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα, ενώ όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αυξήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας για τον κ.Βαξεβάνη.  Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει αντιδράσει με μήνυση κατά του Κ.Βαξεβάνη.

Εκτός από το σπίτι του παρουσιαστή, στελέχη της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα πήγαν και στο κανάλι Ε, όπου μπήκαν τελικά με τη βοήθεια κλειδαρά, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Πριν το περιστατικό της Παρασκευής, είχε προηγηθεί άλλο συμβάν με πυροβολισμούς και καταδίωξη μεταξύ αγνώστων και αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα