Προτεραιότητα ο τουρισμός για τον Μπακογιάννη, όπως είπε στον ΣΕΤΕ

«Ο τουρισμός στο δικό μας σχέδιο για την Αθήνα, αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της «μηχανής» που θα θέσουμε σε λειτουργία για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων).

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε τις προτεραιότητές του προκειμένου το ολοένα αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα των τελευταίων ετών στην πρωτεύουσα, να γιγαντώσει καθώς 1 εκ. ευρώ τουριστικών εσόδων σημαίνουν περίπου 50 νέες θέσεις εργασίας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης συζήτησε τις προτάσεις και τις ανησυχίες των μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιάννη Ρέτσο. Όλοι  συμφώνησαν ότι ο διάλογος και η συνεργασία μεταξύ τους θα είναι διαρκής.
«Πάμε μαζί με τον ΣΕΤΕ για να δούμε την Αθήνα πιο ψηλά και στον τουρισμό.

Το σχέδιό μας  προβλέπει την ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων με προστιθέμενη αξία τον Πολιτισμό και την Ιστορία. Είναι προτεραιότητά μας ο Πολιτισμός της Καθημερινότητας και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην πρωτεύουσα. Και τα δύο αφορούν και επηρεάζουν άμεσα τις εντυπώσεις των επισκεπτών της πόλης», εξήγησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Διαβάστε επίσης