Ψήφισε στη Νέα Σμύρνη ο Στέφανος Κασσελάκης

Χιλιάδες κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εγγυητές της ενότητας του κόμματος είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Νέα Σμύρνη που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

Στο εκλογικό κέντρο του Πολτιστικού Κέντρου Γαλαξίας στη Νέα Σμύρνη ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε πριν ψηφίσει με μέλη του κόμματος που ήταν συγκεντρωμένα έξω από το εκλογικό κέντρο.

Σημειώνεται ότι η προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι τις 12:20 το πρωί είχαν ψηφίσει 58.000 μέλη.

Στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει ο κ. Κασσελάκης μέχρι τις 12:00 είχαν ψηφίσει γύρω στα 900 άτομα ενώ την προηγούμενη Κυριακή συνολικά οι ψηφοφόροι ήταν 1.500.

«Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, εγγυητής της κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη ο τόπος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ενώ κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στη διαδικασία, καθώς όπως είπε το πρωί της Κυριακής οι κάλπες ήταν άδειες.

«Θα είμαι πρόεδρος όλων των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ακόμα ο κ. Κασσελάκης ενώ αφού ψήφισε έφυγε για το αεροδρόμιο για να παραλάβει όπως είπε τη μητέρα του που φτάνει στην Ελλάδα.

Βίντεο – κάλεσμα συμμετοχής

Νωρίτερα με βίντεο στα social media κάλεσε τον κόσμο να πάει στις κάλπες.

«Μία Κυριακή δεν φτάνει! Πρέπει να ξαναπάμε. Μη φανταστείτε ότι θα περάσετε την ίδια ταλαιπωρία. Δεν γράφεστε ξανά, δεν συμπληρώνετε χαρτιά, υπάρχουν πολύ περισσότερα τάμπλετ στα εκλογικά κέντρα. Κάναμε μαζί ένα τόσο μεγάλο πρώτο βήμα. Αν δεν πας, είναι σαν να μην ψήφισες την προηγούμενη Κυριακή. Αν δεν πας σήμερα, δεν αλλάζει το αύριο» αναφέρει.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα