«Πυρ και μανία» ο Λάκης Γαβαλάς με την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο «JT2Us» (βίντεο)

Ο άνθρωπος «σήμα κατατεθέν» της μόδας μίλησε ανοιχτά για την δυσαρέσκειά του με τον δημοφιλή κομμωτή

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς, όπου εξέφρασε δημόσια και ξεκάθαρα την ενόχλησή του από την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο πρόσφατο επεισόδιο του λαμπερού σόου «Just the 2 of Us».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός άνθρωπος της μόδας αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο χτένισμα του δημοφιλούς κομμωτή, το οποίο επιμελήθηκε ο πρώην συνεργάτης του, Στέφανος Βασιλάκης, εφαρμόζοντας την τεχνική που ο ίδιος είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά σε επίδειξη των «.LAK» και είχε κατοχυρωθεί ως δημιουργία του brand του.

«Ο Στέφανος ήταν συνεργάτης των .LAK και μία από τις επιδείξεις Αδάμ και Εύα, ήταν αυτή που κάναμε μαλλιά ράστα με όντως νήματα που είναι για μόνωση υδραυλικών. Είχε λοιπόν μία ιστορία που ήταν καταγεγραμμένη και μόνο γι’ αυτήν την επίδειξη. Το κατοχυρώσαμε κατά κάποιον τρόπο και βλέπω την εικόνα και βάση αυτού ανέβασα αυτό στο Facebook μου, ότι δεν θα έπρεπε ο Στέφανος Βασιλάκης να διαρρεύσει, να τροποποιήσει, να χρησιμοποιήσει εικόνα η οποία ήταν κατοχυρωμένη για το .LAK. Αυτό που είδα, το αποτέλεσμα που με προέτρεψαν να δω, ήταν κακό, ήταν κιτς. Οι κριτικές ήταν κιτς, το θέαμα ήταν κιτς, όλα ήταν κιτς», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή και του Σταμάτη Φασουλή. Τους εκτιμώ αλλά δεν θέλω στην Ελλάδα που ζούμε σήμερα να βλέπω τέτοια πράγματα. Λυπάμαι», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Κι εμείς το ίδιο..!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα