“Η Δούρου δεν φταίει για τους 100 νεκρούς” έβγαλε… πόρισμα ο Μπαλάφας

«Πρέπει να ξεπεράσουμε τις διαφορές σε αυτά τα ζητήματα και να θωρακίσουμε τη χώρα σε τέτοιες καταστροφές και θεομηνίες» δήλωσε αναφορικά με την τραγωδία στο Μάτι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας, Γιάννης Μπαλάφας.

Ο πρώην υπουργός μάλιστα υπερασπίστηκε με θέρμη την Ρένα Δούρου με την οποία μετέχουν στην ίδια συνιστώσα, την “Πλατφόρμα 2010”.

«Έτσι έκρινε η Δικαιοσύνη, σεβαστές οι αποφάσεις της» σημείωσε για το πόρισμα και πρόσθεσε ότι η κύρια ευθύνη δεν βαραίνει τη Ρένα Δούρου, η οποία -όπως είπε- σηκώνει έναν σταυρό ενώ έχει αναλάβει εξαρχής τις ευθύνες που της αναλογούν. Σε σχέση με τις πολιτικές ευθύνες, ανέφερε ότι η παραίτηση είναι προσωπική υπόθεση, λέγοντας ότι κατά τη γνώμη του δεν έπρεπε να τεθεί τέτοιο ζήτημα στην περίπτωση της Περιφερειάρχη Αττικής. «Η Δούρου θα κριθεί από το έργο της συνολικά» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Χτίζουμε όπου να ‘ναι και η αρμόδια αρχή κάνει τα στραβά μάτια» συνέχισε και συμπλήρωσε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα προς την τήρηση της τάξης αλλά με δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης