“Η Ν.Δ. υπεκφεύγει από το πραγματικό σκάνδαλο”

«Αποδείχτηκε περίτρανα χθες στη Βουλή ποιος λέει κάτι και το εννοεί και ποιος υπεκφεύγει και απουσιάζει», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε ραδιοφωνική του κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή εικόνα των άδειων υπουργικών εδράνων» που «δεν τιμά ούτε το Κοινοβούλιο ούτε την κυβέρνηση της Ν.Δ.» και που «θα ακολουθεί την κυβέρνηση σε όλη τη θητεία της».

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρίτσης, στη χθεσινή συζήτηση ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο κ. Τσίπρας και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ «ανέδειξαν την προσπάθεια της κυβέρνησης της Ν.Δ. να υπεκφύγει από το πραγματικό σκάνδαλο που κόστισε δισεκατομμύρια στα δημόσια ταμεία» και πως ο ΣΥΡΙΖΑ «ανέδειξε ότι η Ν.Δ. δεν πιστεύει ότι υπάρχει σκευωρία».

«Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση νιώθει πολύ άβολα να συζητήσει στη βάση του πραγματικού σκανδάλου», σχολίασε και τόνισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που ξεκίνησε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Επισήμανε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε απέναντι της «ένα πανίσχυρο σύστημα και θύλακες εξουσίας», για να υπογραμμίσει: «Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τις πραγματικές πτυχές αυτού του τεράστιου σκανδάλου και αυτό ακριβώς θα κάνουν και οι βουλευτές μας στην προανακριτική».

 

Διαβάστε επίσης