“Τελείωσε” αρχηγό και υπαρχηγό ΕΛ.ΑΣ. ο Χρυσοχοΐδης

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα νότι δεν τους υπολογίζει απέστειλε πριν συμπληρώσει ένα 24ωρο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ένα μήνυμα προς την ηγεσία της ΕΛΑΣ, δηλαδή στον αρχηγό Αριστείδη Ανδρικόπουλο και τον υπαρχηγό Μιχαήλ Καραμαλάκη, ότι θα πρέπει να ετοιμάζονται για αποστρατεία. Λίγες ώρες μετά την τελετή παραλαβής-παράδοσης, πραγματοποίησε σύσκεψη χωρίς τη συμμετοχή της φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι διευθυντές υπηρεσιών Αττικής, τον γενικό αστυνομικό διευθυντή, τους διοικητές ασφάλειας και αντιτρομοκρατικής.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχαν υπάρξει αντιδράσεις όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ να παρίσταται σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 22 Ιουλίου κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα ανακοινωθεί ο νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, δεν αποκλείονται έκτακτες κρίσεις και στα δύο σώματα, ώστε να μην περιμένει η νέα ηγεσία του υπουργείου τον ερχόμενο Ιανουάριο.

ς.

Διαβάστε επίσης