Ρονάλντο: «Ήμουν σε διακοπές και δεν πήγα στην κηδεία του Πελέ»

Ανάμεσα σε αυτούς που… έλαμψαν δια της απουσίας τους από το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Πελέ, ήταν ο Ρονάλντο. Ο Βραζιλιάνος έδωσε εξηγήσεις αναφέροντας πως ήταν σε διακοπές με την οικογένειά του.

«Μετά το Μουντιάλ πήρα μια εβδομάδα άδεια και πήγα στην Πούντα Κάνα με τα παιδιά μου. Ήταν πολύ ωραία για ξεκούραση. Ήμουν σχεδόν χωρίς κινητό, απλώς απολάμβανα την οικογένεια. Την περίοδο αυτή πέθανε ο… Βασιλιάς μας. Καθώς ήμουν ήδη μακριά, δεν μπορούσα να ταξιδέψω… ήμουν ήδη μακριά με την οικογένειά μου» είπε ο Ρονάλντο μιλώντας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Όταν ο Πελέ έφυγε από τη ζωή στα 82 του, το «φαινόμενο» τον είχε αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα στα social media. «Το ταλέντο σου είναι μια σχολή που πρέπει να περάσει κάθε παίκτης. Μοναδικός. Ιδιοφυής. Τεχνικός. Δημιουργικός. Τέλειος. Απαράμιλλος. Εκεί που έφτασε ο Πελέ, έμεινε. Χωρίς να φύγει ποτέ από την κορυφή, μας αφήνει σήμερα. Ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου – μόνο ένας. Ο κορυφαίος όλων των εποχών. Η θλίψη του χωρισμού αναμειγνύεται με την απέραντη υπερηφάνεια της γραπτής ιστορίας. Το ταλέντο σου είναι ένα σχολείο που πρέπει να περάσει κάθε παίκτης. Η κληρονομιά του ξεπερνά τις γενιές. Και έτσι θα ζήσεις. Σήμερα και πάντα, θα σε γιορτάζουμε. Ευχαριστώ Πελέ. Αναπαύσου εν ειρήνη», είχε γράψει ο Ρονάλντο, που κατέκτησε δύο φορές το Μουντιάλ με τη Βραζιλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα