Ρονάλντο: Ιρανοί ζητούν να μαστιγωθεί επειδή φίλησε θαυμάστρια με κινητικά προβλήματα

Ένας μεγάλος αριθμός Ιρανών δικηγόρων φέρεται να έχει καταγγείλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις αρχές κατηγορώντας τον για μοιχεία επειδή τον περασμένο μήνα κατά την επίσκεψή του στη χώρα για ματς της Αλ Νασρ αγκάλιασε και φίλησε μια θαυμάστριά του με κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το δίκτυο «Sharq Emroz», αναμεταδίδει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», οι δικηγόροι ζητούν την τιμωρία του 38χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, καθώς το να αγγίξει μια γυναίκα απαγορεύεται και θεωρείται μοιχεία σύμφωνα με τον ιρανικό νόμο. Σε περίπτωση που αυτή η υπόθεση προχωρούσε, αναφέρει η ίδια πηγή, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταδικαζόταν, η τιμωρία του θα ήταν να δεχθεί 99 μαστιγώματα. Η ποινή, φυσικά, θα εκτελούταν την επόμενη φορά που θα ταξίδευε στο Ιράν.

Στα μέσα του Σεπτεμβρίου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Αλ Νασρ επισκέφθηκαν το Ιράν για να δώσουν αγώνα με την Περσέπολις στο πλαίσιο του Champions League της Ασίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία στην Τεχεράνη, ο «CR7» συναντήθηκε με την Ιρανή ζωγράφο Φάτιμα Χαμάμι, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και είναι καθηλωμένη σε αμαξίδιο. Η Χαμάμι ήταν εκείνη που επεδίωξε την συνάντηση με τον Πορτογάλο επιθετικό καθώς είναι φαν του και ζωγράφισε δύο πορτραίτα του και ήθελε να του τα παραδώσει αυτοπροσώπως. Σε αυτή τη συνάντηση, ο Ρονάλντο αγκάλιασε και φίλησε τη γυναίκα για να την ευχαριστήσει για το δώρο που του έκανε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα