Σαλαμίνα: Προφυλακίστηκε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας για ασέλγεια σε ανήλικο

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Προφυλακίστηκε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας από τη Σαλαμίνα μετά την πολύωρη απολογία του, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ενός 12χρονου παιδιού,

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές, με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο 68χρονος ιερέας ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς σύμφωνα.

Έτσι συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος στο νησί και να ιερουργεί σε ένα ιδιωτικό μοναστήρι που φέρεται να έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

Ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δηλώνει αθώος λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Τι λένε οι γείτονες

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο ιερέας ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος αλλά, όπως είπαν, από το καλοκαίρι ξεκίνησαν να ακούγονται έντονα οι φήμες για εκείνον.

Η κ. Χαρά, γειτόνισσα του κατηγορουμέννου μιλώντας στο LIVE NEWS είπε πως το καλοκαίρι ήταν που σοκαρίστηκαν από αυτά που έμαθαν.

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Από το καλοκαίρι αρχίσαμε να έχουμε αμφιβολίες. Από το καλοκαίρι οι παθόντες ξεκίνησαν να μιλούν, περιγράφοντας μας κάποια γεγονότα. Οι περισσότεροι όμως, δεν έχουμε να του καταλογίσουμε κάτι. Εγώ δεν είδα τίποτα μεμπτό αν και τα κουτσομπολιά έδιναν και έπαιρναν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα