Σάλος στην Κύπρο με τους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας: «Η τέλεια συνταγή για μετάδοση του ιού»

Για τους πανηγυρισμούς των οπαδών της Ομόνοιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κύπρο μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή σταθμού της Μεγαλονήσου  ο Δρ Λεόντιος  Κωστρίκης ανέφερε πως αυτές οι εικόνες δεν πρέπει να συμβαίνουν στην Κύπρο.

«Αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό κάποιου όταν παίρνει το πρωτάθλημα η ομάδα του, πρέπει όμως να λαμβάνουμε υπόψη και την έκτακτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας», είπε.
Το να μαζεύονται 20.000 άτομα ο ένας δίπλα στον άλλο και μάλιστα να ζητωκραυγάζουν, είναι η τέλεια συνταγή για μετάδοση του ιού, είπε, συμπληρώνοντας πως το να φωνάζει κάποιος δίπλα στον άλλο, αυξάνει δραματικά τις πιθανότητες μόλυνσης, πρόσθεσε.
Όπως ανέφερε ο κ. Κωστρίκης, όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια για μείωση των κρουσμάτων ώστε να μπορούμε να ζήσουμε μια κανονικότητα, επομένως εκδηλώσεις όπως αυτές εγείρουν ερωτήματα για πισωγύρισμα.
Δεν επιθυμώ να κακίσω τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά είναι σημαντικό να μην ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα, πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα