ΣΓΟΥΡΟΣ: “Χωρίς πρόγραμμα η Δούρου, με πρόγραμμα αχταρμά ο Πατούλης”

Βολές κατά πάντων για την κατάσταση στην Αττική εξαπέλυσε μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο Γιάννης Σγουρός, εκ των υποψηφίων για την περιφέρεια Αττικής. Επέρριψε ευθύνες στις κυβερνήσεις διαχρονικά ενώ είπε ότι η κα. Δούρου δεν έχει πρόγραμμα ενώ ο κ. Πατούλης έχει πρόγραμμα “αχταρμά”.

«Στον Δήμο Αθηναίων ήθελε να κατέβει ο κ. Πατούλης αλλά κατέβηκε εκεί που του είπε το κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ενώ σχολιάζοντας τη νυν διοίκηση στην Περιφέρεια ανέφερε ότι «όλοι ήταν άφαντοι στη τραγωδία στο Μάτι».

Χαρακτήρισε το κράτος “μεγάλο ασθενή”, αναφέρθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν επί των ημερών του και καταλόγισε ευθύνες στην Ρένα Δούρου για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα που άρχισαν το 2018, ενώ η μελέτη είχε ολοκληρωθεί από το 2014.

Τόνισε ότι έχει κοπεί το 65% των πόρων στις Περιφέρειες καθώς και ότι ο ίδιος άφησε στο ταμείο 350 εκατομμύρια, ενώ – όπως ισχυρίζεται – η επόμενη διοίκηση δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα λόγω της μη απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ και την υπερ-δέσμευσης των ιδίων πόρων.

Διαβάστε επίσης