«Σκάνε» βόμβες για τις μίζες της Μπαρτσελόνα στον αρχιδιαιτητή

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τις σχέσεις που είχε ο πρώην αρχιδιαιτητής, τον οποίο πλήρωνε η Μπαρτσελόνα επί πολλά χρόνια.

Η υπόθεση ερευνάται ήδη από την εισαγγελία, καθώς οι Καταλανοί είναι στο στόχαστρο για τις πληρωμές που έκαναν στην εταιρεία που είχε συστήσει ο Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, για να παρέχει υπηρεσίες στoν σύλλογο την περίοδο που ήταν επίσης και αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας.

Ο Νεγκρέιρα φέρεται να έλαβε 7 εκατομμύρια ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018, όταν η συνεργασία διεκόπη, καθώς οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα αποφάσισαν να κάνουν περικοπές, λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης.

Τώρα, η εφημερίδα «El Mundo» αποκαλύπτει πως ο Νεγκρέιρα επανεμφανίστηκε το 2020, κάνοντας προσφορά στους «μπλαουγκράνα» σχετικά με το VAR.

«Μπορώ να σας βοηθήσω με το VAR» τους είπε. Το 2020, σε ένα πρωτάθλημα που κέρδισε η Ρεάλ του Ζιντάν με πολλές διαμάχες για το VAR, θα ήταν καλύτερα με εμένα. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου» φέρεται να ήταν το μήνυμά του, στο οποίο όμως δεν έλαβε απάντηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα