Σοκ στη Σαλαμίνα μετά από επίθεση Πίτμπουλ σε ηλικιωμένο – Του έκοψε τρία δάχτυλα

O άτυχος συνταξιούχος κρεοπώλης είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του όταν του επιτέθηκε το πίτμπουλ

Τον τρόμο έζησε ένας 86χρονος συνταξιούχος το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου όταν και του επιτέθηκε εξαγριωμένο το πίτμπουλ του γείτονά του.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο άτυχος συνταξιούχος κρεοπώλης πήρε το απόγευμα το σκυλί του, στην περιοχή Βασιλικά της Σαλαμίνας, να το βγάλει βόλτα.

Περίπου στις επτά το απόγευμα, ένας δεσποζόμενος μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας πίτμπουλ , επιτέθηκε στο σκυλί του ηλικιωμένο και πήγε να το δαγκώσει.

Ο ιδιοκτήτης του έτρεξε αμέσως να σώσει το ζώο του, πιάνοντάς το αγκαλιά.

Το εξαγριωμένο πίτμπουλ δεν σταμάτησε την επιθέση του και όρμησε πάνω στον ηλικιωμένο άντρα δαγκώνοντάς του άσχημα το δεξί του χέρι, κόβωντας μάλιστα τρια δάχτυλά του.

Μετά από αυτό το συμβάν, περίοικοι που είδαν τι συνέβη, έτρεξαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο άντρα, έδιωξαν το πίτμπουλ και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Η Αστυνομία μετά από υποδείξεις των κατοίκων της περιοχής εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του μεγαλόσωμου σκύλου και τον συνέλαβαν.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του πίτμπουλ , στην κατάθεση του στο Αστυνομικό Τμήμα της Σαλαμίνας, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, πως δεν κατάλαβε ότι ο σκύλος του έλειπε από την αυλή και πως κάποιος γείτονας άνοιξε επίτηδες την αυλόπορτα του και γι’ αυτό έφυγε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 86χρονος άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο δεξί του χέρι στο νοσοκομείο ΚΑΤ την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί του έχουν βάλει μόσχευμα στα σημεία που κόπηκαν τα τρία δάχτυλά του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα