Στα καλύτερά του ο Μαντσίνι

Sports Παρασκήνια

Στα καλύτερά του είναι το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ντανιέλ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός είναι τρελαμένος με τον γιο του που γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και δεν είναι τυχαίο πως στις χαρούμενες του στιγμές όπως τα γκολ που σημειώνει, κάνει μια χειρονομία που παραπέμπει στο γράμμα L.  Πρόκειται για το πρώτο γράμμα του Λορέντσο, ονόματος του γιου του.

Ο Μαντσίνι έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο και τον γιο του. Ως εκ τούτου με δεδομένη την ηλικία και τις ικανότητές του, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να γράψει λαμπρές σελίδες στην καριέρα του.

Ο Γιοβάνοβιτς που τον ήθελε διακαώς, τα είχε μελετήσει όλα πριν κάνει την εισήγησή του. Και μπορεί να άργησε η ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά η προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού είναι πολύ σημαντική και του δίνει δυναμική στην επίτευξη των στόχων του. Μαζί με το ποσοστό της Μπορντό η μεταγραφή του Μαντσίνι έφτασε τα 2,7 εκατ. ευρώ. Ο Αλαφούζος έκανε τη μίνι υπέρβαση, υπό την πίεση και των τελευταίων αποτελεσμάτων του τριφυλλιού. Η προσθήκη που έκανε πάντως ήταν πολύ σημαντική.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα