Στη Δημοτική Αστυνομία και τη διεύθυνση ηλεκτρολογικού ο Κ. Μπακογιάννης

Τη δημοτική Αστυνομία και τη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού επισκέφθηκε το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Κατά τη διάρκεια τη επίσκεψης του στο Ηλεκτρολογικό συζητήθηκε το θέμα του φωτισμού της πόλης ενώ στη Δημοτική Αστυνομία, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καλύτερη λειτουργία της, την καλύτερη διαχείριση του προσωπικού καθώς όπως επισήμανε ο ίδιος, η Ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

Με επίκεντρο την καθημερινότητα των Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει τις στοχευμένες επισκέψεις στο σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων που σχετίζονται άμεσα με την βελτίωση της. Στο πλαίσιο αυτό, στις 7:30 το πρωί, βρέθηκε στη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού του Δήμου Αθηναίων στο Μετς και στη συνέχεια στα κεντρικά γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού είναι μία από τις πλέον νευραλγικές υπηρεσίες, αφού είναι υπεύθυνη για τον φωτισμό της πόλης. Επί μιάμιση ώρα συζήτησε με τους επικεφαλής και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Σάκη Κολλάτου, για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για τον σχεδιασμό με τον οποίο μπορούν να αντιμετωπιστούν το επόμενο διάστημα.

Εκεί έγινε αναλυτική συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους θα εξασφαλιστεί επαρκής και σωστά σχεδιασμένος αστικός φωτισμός έτσι ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινές γειτονιές και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών.

Τα θέματα της ασφάλειας ήταν στο επίκεντρο και της επόμενης επίσκεψης του στην έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, πολύ κοντά στην Πλατεία Ομονοίας. Επί δυόμιση ώρες μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Κορομάντζο, τον διευθυντή της υπηρεσίας Θάνο Τάτση και επιτελικά στελέχη ανέλυσαν το σχέδιο για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας με όλες τις αρμοδιότητες που διαθέτει, στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές. Επισημάνθηκε ο κρίσιμος ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας στην λειτουργία της πόλης και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί για να κάνει τη δουλειά της σωστά και αποτελεσματικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα