Στην Κωνσταντινούπολη ο Κασσελάκης: Συνάντηση με Οικουμενικό Πατριάρχη και Ιμάμογλου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται το Φανάρι, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος, κατόπιν πρόσκλησης που δέχθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Στεφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται το Φανάρι, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος, με επικεφαλής τον διευθυντή του πολιτικού του Γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη, τον Γιάννη Μπουρνούς και τον διπλωματικό σύμβουλο, Βαγγέλη Καλπαδάκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση που είχε δεχθεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην Αθήνα τον Οκτώβριο.

Το Σάββατο το πρωί, ανήμερα της εορτής των Αγίων Θεοφανείων, ο κ. Κασσελάκης θα παραστεί στη Θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και εν συνεχεία στον καθαγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα παραβρεθεί σε γεύμα που θα παραθέσει ο Πατριάρχης το μεσημέρι και θα έχει κατ’ ίδιαν συνάντηση μαζί του στις 16:00.

Στη συνέχεια θα έχει κατ΄ιδίαν συνομιλία με τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργότερα το απόγευμα, ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνάντηση στο Σισμανόγλειο Μέγαρο με εκπροσώπους Συλλόγων Κων/πολιτών, παρουσία του Γενικού Προξένου.

Την Κυριακή στις 12:00 ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου και εν συνεχεία θα επισκεφθεί την Μεγάλη του Γένους Σχολή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα αναχωρήσει το βράδυ της Κυριακής για την Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα