Στο φουλ οι μηχανές στο επιτελείο του Λοβέρδου

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απευθύνει την πρόσκληση ο Ανδρέας Λοβέρδος σε στελέχη που έχουν απομακρυνθεί ή ουδετεροποιηθεί από τον χώρο

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απευθύνει την πρόσκληση ο Ανδρέας Λοβέρδος σε στελέχη που έχουν απομακρυνθεί ή ουδετεροποιηθεί από τον χώρο. Και πριν ακόμη απευθύνει ο κ. Λοβέρδος την πρόσκληση, ήδη οι γνωστοί καλοθελητές της Χαριλάου Τρικούπη έτρεξαν να βγάλουν εκτός κάδρου της πρόκλησης τον Ευάγγελο Βενιζέλο με απώτερο στόχο να δημιουργήσουν ρήγματα στη φιλία των δύο ανδρών. Αλλά όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν, «όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσουν και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η Άννα Διαμαντοπούλου».

Πάντως, στο επιτελείο τού πρώην υπουργού έχουν ανάψει για τα καλά οι μηχανές. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Χαράλαμπος Βαρδίκος (φωτ.), γιος του παλιού βουλευτή Σάμου του ΠΑΣΟΚ, Πυθαγόρα Βαρδίκου. Ταυτόχρονα, έχουν ξεκινήσει και τηλεδιασκέψεις με στελέχη από αρκετές περιφέρειες. Στην Αθήνα, έχουν γίνει τηλεδιασκέψεις για τον Δυτικό και τον Νότιο Τομέα, καθώς και μια από τρεις που προγραμματίζονται για τον Βόρειο Τομέα, καθώς στα βόρεια που εκλέγεται βουλευτής ο Ανδρέας Λοβέρδος διαθέτει πολύ μεγάλες δυνάμεις. Μετά τον εμβολιασμό του, μάλιστα, ο υποψήφιος για την ηγεσία θα ξεκινήσει και περιοδείες διά ζώσης σε κρίσιμες περιφέρειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα