Στον «αέρα» ο Βοτανικός, ψίχουλα για νοίκι ο Αλαφούζος, στη… γωνία τον περιμένει ο Γιαννακόπουλος

Να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ο καινούργιος χρόνος ξεκινάει με μία μεγάλη δικαίωση της «Α» και τη iapopsi.gr. σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή που όλοι πανηγυρίζανε, μετά τις υπογραφές των μνημονίων με τον Μπακογιάννη, τις τράπεζες και τα ρέστα, ότι τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Ότι δεν είναι ολοκληρωμένα τα πράγματα.

Ότι ο Βοτανικός είναι ένα δώρο στον Αλαφούζο. Αυτό γράψαμε. Ότι ο Μαλακατές του Ερασιτέχνη έβαλε την υπογραφή του στο μνημόνιο, χωρίς να έχει υπάρξει συμφωνία με την ΠΑΕ για το πόσο μπαγιόκο θα πέφτει το μήνα.

«Θα το δούμε». Αυτό έλεγαν κι οι δυο. Θα έβλεπαν, δηλαδή, πόσο νοίκι θα πλήρωνε η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη. Και τι αποδεικνύεται; Ότι διαφωνούν κι ήταν λογικό στις πρώτες κουβέντες που κάνανε.

Έχουν γίνει, λέει, τέσσερις συναντήσεις ανάμεσα στον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Δημήτρη Βρανόπουλο και της διευθύντριας του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ, Ντόρας Πάκα. Τζίφος.

Και το Αλαφουζοτεχνείο, δεν λέει τι νοίκι προτείνει ο Αλαφούζος στον Ερασιτέχνη. Πόσα εφτά, δίνει, ρε μάγκα, να ξέρει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Τουμπεκί. Όταν ο Μαλακατές έβαζε την υπογραφή του στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, γράφανε ότι ο Αλαφούζος θα πλήρωνε 80.000 ευρώ το μήνα.

Και καταλαβαίνεις, τι έχει να γίνει στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Δεν τον βλέπω καλά τον Μαλακατέ. Εκεί θ’ αποφασιστεί αν δέχεται η όχι ο Ερασιτέχνης να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό.

Τι να πάει να πει, δηλαδή, ο Μαλακατες; Ότι έβαλε την υπογραφή του, χωρίς να δεσμευτεί ο Αλαφούζος εγγράφως και με ρήτρες να δίνει νοίκι; Και πως θα σταθεί;

Διότι το γήπεδο, για τον Ερασιτέχνη γίνει, όχι για τον Αλαφούζο. Άσχετα, τώρα, που ο Γιαννάκης τα νόμιζε όλα εύκολα επειδή ό,τι ώρα θέλει σηκώνει ένα τηλέφωνο και μιλάει με όποιον γουστάρει στην κυβέρνηση. Και νόμιζε ότι έχει και του χεριού του τον Μαλακατέ.

Η «Α» και η iapopsi.gr το έγραψαν ξεκάθαρα. Στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, δύσκολα θα περάσει το «ΝΑΙ» στο Βοτανικό και την Διπλή Ανάπλαση. Κι αν βγει το «ΟΧΙ», θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση. Και με την κυβέρνηση και με τον Μπακογιάννη, αλλά κυρίως με τον Αλαφούζο.

Τι είχε δηλώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Ότι οι συμβάσεις που υπογράφτηκαν για το Βοτανικό είναι πολύ χειρότερες από τότε που διαπραγματευόταν αυτός. Καταλαβαίνεις που πάει το πράγμα.

Όσο για τον Μπακογιάννη, που είναι ανήσυχος από τις εξελίξεις, γιατί δεν προέβλεψε αυτός το ύψος του ενοικίου που πρέπει να πληρώνει ο Αλαφούζος, η ΠΑΕ δηλαδή στον Ερασιτέχνη; Τόσες μελέτες έκανε, μία παραπάνω δεν έβλαπτε. Μην κακοκαρδίσουνε τον Γιαννάκη μας. Εκεί παίχτηκε το στόρι.

Να υπενθυμίσουμε πως ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει μέχρι 30 Μαρτίου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα