Συγκρούεται με τη βία ο Ολυμπιακός

Ο αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου πέρασε, το ντέρμπι με την ΑΕΚ έρχεται, όμως στον Ολυμπιακό πρέπει ν’ ασχοληθούν και με ένα άλλο κομμάτι, με τα αίσχη, που έλαβαν χώρα στο προχτεσινό παιχνίδι Νέων με την Μπάγερν στου Ρέντη.

Αυτό που τόνιζαν άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ότι η ΠΑΕ απαιτεί τη διερεύνηση σε βάθος για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι, οι οποίοι ντρόπιασαν και τον πειραϊκό σύλλογο.

Το ξεκάθαρο μήνυμα της διοίκησης είναι ότι κανένας δεν παίζει με τον Ολυμπιακό και την ιστορία του κι εκτός του ότι θα ψάξει κι από μόνη της η ΠΑΕ πτυχές της υπόθεσης θέλει κι από τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν  την υπόθεση μέχρι το τέλος. Ήδη μετά την είδηση για τη σύλληψη ενός 31χρονου που συμμετείχε στην εισβολή στο Ρέντη σχολίαζαν ότι η Αστυνομία λειτουργεί προς την σωστή κατεύθυνση.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες η αρμόδια επιτροπή της UEFA ζήτησε το οπτικοακουστικό υλικό από το ματς κι έχει σκοπό να προχωρήσει σε πλήρη έρευνα. Στον Ολυμπιακό εξέφραζαν τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρχει επίπτωση για την πρώτη ομάδα και η όποια τιμωρία θα είναι για την ομάδα Κ19, ωστόσο δεν μπορούν να εκτιμήσουν μέγεθος ποινής γιατί δεν έχει υπάρξει ανάλογο προηγούμενο σε επίπεδο Youth League.

Διαβάστε επίσης