Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τον Γιάννη Μώραλη

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συζήτησε με τον δήμαρχο του Πειραιά για το ΕΣΠΑ αλλά και για την μεγάλη επένδυση της Cosco

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη είχε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν το θέμα της Cosco, η απορρόφηση του ΕΣΠΑ, αλλά και οι ανησυχίες του κ. Μώραλη, για την ανέγερση πολυκαταστήματος. Η συνάντηση έγινε παρουσία του υφυπουργού, Νίκου Παπαθανάση.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Συναντήσαμε τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο μιλήσαμε για όλα τα ζητήματα του Πειραιά, όπως την απορρόφηση του ΕΣΠΑ – στην οποία ο Πειραιάς αποτελεί υπόδειγμα- και βεβαίως για τη μεγάλη επένδυση της Cosco, όπου και ακούσαμε τις ανησυχίες του δημάρχου για την ανέγερση του πολυκαταστήματος. Είμαστε σε μια διαδικασία συνεργασίας για να δούμε πως θα προχωράμε όπως πρέπει μπροστά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Από την πλευρά του, ο κ. Μώραλης δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα σήμερα τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να τον ενημερώσω για θέματα που αφορούν ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις (ΕΣΠΑ), επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη του Πειραιά, καθώς και θέματα που αφορούν στο Master Plan του ΟΛΠ. Ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε ότι θα υπάρχει μια σταθερή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του Δήμου Πειραιά και του υπουργείου».

Διαβάστε επίσης