Συνάντηση Μενδώνη με τον Μπένο με θέμα το σχέδιο ανασυγκρότησης της Εύβοιας

Μετά την συνάντηση τους ακολούθησε σύσκεψη

 Τον Σταύρο Μπένο υποδέχτηκε στο υπουργείο η Λίνα Μενδώνη προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την αποκατάσταση της Εύβοιας, μετά από τις πρόσφατες πυρκαγιές, και στις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής.

Όπως ενημερώνει το ΥΠΠΟΑ, με ανακοίνωσή του, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη και ο Σταύρος Μπένος συζήτησαν διεξοδικά το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της Εύβοιας, το οποίο αφορά στο σύνολο του παραγωγικού και κοινωνικού τομέα, όλους τους πολίτες και έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Στο σχέδιο αυτό, όπως συζήτησαν ο Σταύρος Μπένος και η Λίνα Μενδώνη, η συμβολή του Πολιτισμού είναι σημαντική και καθοριστική. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η δρομολόγηση έργων Πολιτισμού, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όπου συμμετείχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο γγ Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου, η γγ Σύγχρονου Πολιτισμού, Ελένη Δουνδουλάκη, ο προϊστάμενος της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΠΠΟΑ (ΕΔΕΠΟΛ), Γιάννης Μυλωνάς και η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας, Αγγελικής Σίμωσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα