Συνελήφθη ο άνδρας που έκλεψε το όχημα του Μεταγωγών στο Ίλιον

Το όχημα είχε βρεθεί στη συνέχεια στο Καματερό Αττικής

Χειροπέδες κατάφεραν να περάσουν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε έναν άνδρα όπου κατηγορείται ότι έκλεψε υπηρεσιακό όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών και Δικαστηρίων Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα είχε κλαπεί τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, από το Ίλιον Αττικής και βρέθηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις ήμερες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου 2019, στο Καματερό Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής του οχήματος 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε χθες, 5 Αυγούστου 2019, στα Άνω Λιόσια Αττικής και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Εξεταζόμενος αποδέχτηκε την κλοπή του οχήματος και υπέδειξε το σημείο όπου απέρριψε το κινητό τηλέφωνο του οδηγού του οχήματος, το οποίο ανευρέθη και αποδόθηκε στον κάτοχο του.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Ο 46χρονος οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών Αθηνών, καθώς, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσαν επιπλέον ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά και κλοπή καθώς και Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας για τη σύλληψή του.

 

Διαβάστε επίσης