Τα… θαλάσσωσε ο Θαλασσινός μπλέκοντας Σημίτη και χρηματιστήριο με εμβόλια

Πήγε να τα μπαλώσει για την απίστευτη ανάρτηση που έκανε θίγοντας τους υγειονομικούς ο Παντελής Θαλασσινός και τα έκανε… χειρότερα. Με νέα ανάρτησή του στο fb επιχειρεί ν’ αναδείξει πως το φέισμπουκ είναι μια εικονική πραγματικότητα, το… καφενείο του.

Ακόμη όμως και σε… καφενειακό επίπεδο εκεί που ζητάει συγγνώμη από τους γιατρούς, αναφέρει ότι τους… παραπλάνησαν τα ΜΜΕ. Το τερμάτισε δηλαδή. Μάλλον δεν έχει διαβάσει καλά το τι έγραψε και αφαίρεσε αργότερα από τον τοίχο του μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, αλλά και την απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ να κινηθεί νομικά.

«Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;» έγραψε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Την ένεση στους πολιτειακούς εκπροσώπους της χώρας, την έκαναν με απόλυτη υπευθυνότητα οι υγειονομικοί που είναι ήρωες και σώζουν ζωές και όχι δισυπόστατοι καφενόβιοι, ή συνωμοσιολόγοι που στήνουν μια εικονική πραγματικότητα για να παραπλανήσουν τους πολίτες. Γιατί πιστεύει ο Παντελής Θαλασσινός ότι ήταν φυσιολογικός ορός, αυτό που έκαναν οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία μας, ο ίδιος μόνο μπορεί να το απαντήσει.

Η αναγνώριση του λάθους είναι υπεύθυνη πράξη, αλλά η μετάθεση των ευθυνών για τα δικά μας λάθη, δείχνει άλλα στοιχεία. Τι έκανε λοιπόν ο Παντελής Θαλασσινός; Προσπαθώντας να στρογγυλέψει τα όσα προηγήθηκαν, στη νεότερη ανάρτησή του, έμπλεξε το εμβόλιο, με το Σημίτη και το χρηματιστήριο.

Ποια είναι η νεότερη ανάρτησή του στο fb;

«Επαναλαμβάνω ότι η ανάρτησή μου που ενόχλησε δεν είναι καταφατική ούτε κατηγορηματική και δεικτική. Έχει δύο ερωτηματικά, και προφανέστατα είναι όπως όλα τα σχόλια του fb… Διαβάστε τη ξανά με τα σημεία στίξης… Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι καταδεικνύει και ειρωνεύεται γιατρούς, λειτουργούς ή κάτι παραπάνω από ό,τι συζητάμε ή σατιρίζουμε στο καφενείο μας… Γιατί τι άλλο από καφενείο είναι το fb?

Δεν απευθύνεται σε κάποιον προσωπικά, απλώς δήλωσα καχύποπτος.. και ότι δεν μ αρέσουν τα πολιτικά σόου. ΟΛΩΝ .. (θυμίζω τον Κ. Σημίτη.. που ο ίδιος παρότρυνε τον κόσμο να επενδύσει στο Χρηματιστήριο.

Το φέισμπουκ είναι το καφενείο μου. Και όσοι το λαμβάνουν πολύ σοβαρά, μάλλον αυτή είναι η ζωή τους.. Είναι ο πασατέμπος μου.. Αν το σκαλίσετε το προφίλ μου θα βρείτε βρισιές τσακωμούς και πειράγματα, βωμολοχίες αλλά και παρά πολλές άλλες σοβαρές σκέψεις..

Ότι δηλ γίνεται στο καφενείο. Μαλώνεις με Πολιτικά αντίθετους, ποδοσφαιρικά, μουσικά, ή συμφωνείς και συζητάς. Έχω γνώση για την αγωνία των γιατρών και των νοσηλευτών και αναγνώριζω την αγωνία τους

Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος ! Εδώ όμως έχει γίνει σκύλευση, ακόμη και του έργου μου απ τα ΜΜΕ επειδή έγραψα στο fb αυτό που μπορούν να διαβάσουν οι φίλοι μου.

Έχουμε μπει σε άλλο πλαίσιο ζωής, που το fb είναι η προσωπικότητα του καθενός μας; (Ερώτηματικο)

Είναι μια εικονική πραγματικότητα ας το παραδεχθούμε.. Ο πασατέμπος μας

Ζητώ συγνώμη από τους γιατρούς, γιατί τους παραπλάνησαν τα ΜΜΕ..».

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα