Τελικά ποιος… κυβερνά αυτόν τον διαιτητικό τόπο;

Η ΚΕΔ του Μπένετ καταγγέλεται ως θέατρο σκιών που λειτουργεί με πελατειακούς και ψηφοθηρικούς κανόνες

Τελικά ποιος… κυβερνά αυτόν τον διαιτητικό τόπο; Ο Μπένετ που μας έχουν φορτώσει οι διεθνείς αρχές παίζει κάποιο ρόλο ή κυκλοφορεί ως τουρίστας και ότι πιάσει ας κατεβάσει; Οι Ενώσεις η μία μετά την άλλη καταγγέλουν πως έγιναν όργια στην διαμόρφωση των πινάκων και οι υπεύθυνοι μόνο με αντικειμενικά κριτήρια δεν έγινε η τοποθέτηση των διαιτητών ανά κατηγορία.

Η ΕΠΣ Πειραιά, εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο “ΟΡΓΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΔ”, στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες του θεάτρου σκιών που λέγεται ΚΕΔ/ΕΠΟ με  την απόλυτη κάλυψη του προέδρου της ΕΠΟ κ .ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ. Για μια ακόμη χρονιά παρακολουθούμε την επέλαση μιας ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΕΔ η οποία λειτουργώντας καθαρά με ψηφοθηρικούς & πελατειακούς  κανόνες και όχι αξιοκρατικά προχώρησε στις αξιολογήσεις διαιτητών & παρατηρητών για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Πέρα από κάθε λογική είναι ξεκάθαρο ότι οι αξιολογήσεις αδίκησαν τους Πειραιώτες ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και άμεσα το Πειραϊκό  ποδόσφαιρο.

Οι λόγοι για εμάς είναι προφανείς, διότι παράνομα και πέρα από κάθε κανονισμό η ΚΕΔ τιμώρησε τον Πειραιά που αντιστέκεται σε κάθε τι παράλογο και παράτυπο που  προσπαθεί να περάσει η διοίκηση της ΕΠΟ. Δυστυχώς για εμάς  είναι ξεκάθαρο ότι η  διοίκηση της ΕΠΟ, τραβάει την δική της γραμμή, φαίνεται ότι  η ΚΕΔ καθ’ υποβάλλεται από «συγκεκριμένους τύπους » με την ανοχή του πρόεδρου της ΕΠΟ κ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ γιατί δεν  θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνονται με την καθοδήγηση του. Δεν μένει κάτι άλλο από το να πάρουμε σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για τον τρόπο και τα κριτήρια που έγιναν οι αξιολογήσεις και είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να δοθούν οι βαθμολογίες των παρατηρητών για να δούμε την επίσημη κατάταξη κάθε ΔΙΑΤΗΤΗ για την περσινή χρόνια και όχι να μας πουλάνε  φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Ο Πειραιάς θα παραμείνει ενωμένος , ο Πειραιάς είναι δυνατός, ο Πειραιάς εμπιστεύεται τους Πειραιώτες ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ο Πειραιάς δεν θα υποκύψει  σε κανέναν τύπου εκβιασμό.”

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα