Τεντόγλου: «Θα έχω πιο πολλή όρεξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Τεντόγλου έβαλε ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή του και προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ μετά την άφιξή του στην ελληνική πρωτεύουσα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “ήταν πολύ κακός αγώνας, από τη στιγμή που ήταν πρωί εγώ δεν είχα όρεξη”.

“Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να πηγαίνω σε καλύτερους αγώνες. Αυτός ο αγώνας ήταν πολύ κακός αγώνας, από τη στιγμή που ήταν πρωί εγώ δεν είχα όρεξη, τέλος. Από εκεί και πέρα δεν πήγαινε για μένα. Θα έχω πιστεύω πιο πολλή όρεξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γιατί ξέρω ότι είναι καλοί αγώνες, είναι ανοικτός και κυνηγάω μία καλή επίδοση εκεί πέρα. Δυστυχώς εκεί δεν γινόταν να γίνει η επίδοση”.

Για τις διοργανώσεις του καλοκαιριού“Ναι, νιώθω έτοιμος, θα κάνουμε και μία καλή προετοιμασία, θα μπω νωρίς στους αγώνες, θα είμαι σίγουρα έτοιμος”.

Για το αν έχει στο μυαλό του να σπάσει κάποιο ρεκόρ σε μετάλλια: “Όχι τόσο, δεν το σκέφτομαι έτσι, αλλά το ξέρω πόσα έχουν κερδίσει οι άλλοι. Ξέρω ότι ο Πεντρόσο έχει 5 κλειστά, 4 ανοικτά και πόσα έχουν πολλοί αθλητές, αλλά δεν είναι το κίνητρό μου αυτό, όχι.”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα