«Τη δουλειά τους δεν την έχουν χάσει μόνο οι καθαρίστριες»

Στον σταθμό του ΣΚΑΪ μίλησε ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Γεωργιάδης, αντιμετωπίζοντας το θέμα με ειρωνική διάθεση, δήλωσε ότι «τη δουλειά τους δεν την έχουν χάσει μόνο οι καθαρίστριες, για να είμαστε δίκαιοι το κράτος θα έπρεπε τότε να προσλαμβάνει όλους όσοι έχουν χάσει τη δουλειά τους και στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο».

«Με ποιο κριτήριο βιώνουν οι καθαρίστριες μεγαλύτερο δράμα από τους άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους; Έχει αυτομάτως περισσότερα δικαιώματα αυτός που χάνει την εργασία του στο δημόσιο από αυτόν που χάνει τη δουλειά του στον ιδιωτικό τομέα;», διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείο είχαν κριθεί παράνομες οι απολύσεις των καθαριστριών, ενώ και η προσφυγή του Υπουργείου Οικονομικών κατά της απόφασης αυτής είχε απορριφθεί από τον Άρειο Πάγο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα