Θα πρωτοστατήσει στον εμβολιασμό

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας θα επιστρατεύσει τη δημοφιλία του προκειμένου να μετάσχει στη μάχη για να πειστούν οι Έλληνες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, που το περασμένο Σάββατο συμμετείχε με τηλεδιάσκεψη στη σύσκεψη που είχε οργανώσει ο πρωθυπουργός για τον εμβολιασμό, παραμένει αμετακίνητος στην απόφασή του να μην ξαναβγεί μπροστά και να μην εκτίθεται στις κάμερες και τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις.

Μάλιστα, παρά τις εκκλήσεις υψηλόβαθμων κυβερνητικών παραγόντων να πει κάτι για να διαψεύσει τα σενάρια περί διαφωνίας του με την κυβερνητική πολιτική, ο καθηγητής έχει τηρήσει την απόφασή του για σιγή ιχθύος.

Όμως, το ξανασκέφτεται. Μη βιαστείτε να συμπεράνετε ότι ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας θα αρχίσει να εμφανίζεται πάλι στους δέκτες μας στην ενημέρωση του υπουργείου για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, αυτό που είναι βέβαιο, όπως λένε συνομιλητές του, είναι πως ο κ. Τσιόδρας θα επιστρατεύσει τη δημοφιλία του προκειμένου να μετάσχει στη μάχη για να πειστούν οι Έλληνες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα