Τι αναφέρει η έκθεση της Αστυνομίας για το επεισόδιο με τον Μπόλονι στο Καραϊσκάκη

Για «λεκτική αντιπαράθεση» μικρού αριθμού ατόμων που βρέθηκαν πάνω από την φυσούνα που οδηγεί στ αποδυτήρια με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι κάνει λόγο η έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης στον Πειραιά.

Η εφημερίδα LIVE SPORT φέρνει στο φως την έκθεση του αστυνομικού διευθυντή Πειραιά, για το επεισόδιο που είχε ο Λάζλο Μπόλονι, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου διαπιστευμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τον έβριζαν, ενώ μιλούσε στο Novasports.

Πιο αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα της έκθεσης σημειώνει ότι “μετά τη λήξη του αγώνα και αφού εισήλθαν εντός των αποδυτηρίων οι αθλητικές αποστολές, ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας (Παναθηναϊκός), παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για συνέντευξη Τύπου. Κατόπιν αυτής και πριν εισέλθει στα αποδυτήρια, μικρός αριθμός ατόμων από τον χώρο των VIP, προσέγγισαν από την κεντρική θύρα που βρίσκεται πάνω από τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια και ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Μία ομάδα της ΔΙΜΕΤ που βρισκόταν στην κερκίδα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου στο σημείο εισόδου της φυσούνας, με εντολή του υπογράφοντος, χωρίς να αναφερθεί άλλο πρόβλημα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα