Ο Χρήστος Θηβαίος στην ΕΡΤ για τη μάχη του με το αλκοόλ (βίντεο)

Ήταν η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για την περιπέτειά του

«Είμαι πέντε μήνες καθαρός» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Θηβαίος όντας προσκεκλημένος στην εκπομπή «Άλλη διάσταση» που παρουσιάζει ο Κώστας Αρβανίτης στην ΕΡΤ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός καλλιτέχνης μιλά ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με το αλκοόλ αλλά και το πώς κατέληξε στην απόφαση να πάει σε κέντρο απεξάρτησης. Δεν παρέλειψε, επίσης να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη του για τη γυναίκα του και το γιο του, Παναγιώτη, σε όλη αυτή την δύσκολη διαδικασία, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή της δικής του θέλησης, η οποία τον έκανε να δει τη ζωή του με άλλο μάτι.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ με έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό από το ΚΕΘΕΑ… Κάποια στιγμή μου είχε πει ένας φίλος, εσύ μπορείς να βρεις το ναρκωτικό σου στο περίπτερο. Δηλαδή μπορείς να βρεις μπύρες ή οτιδήποτε. Είναι πολύ χειρότερο γιατί κανένας ηρωινομανής δεν χτυπάει ένεση μπροστά στα παιδιά του. Εμείς ανοίγουμε τα τσίπουρα, τα κρασιά, τις μπύρες μπροστά στα παιδιά μας και είναι φρίκη αυτό το πράγμα».

Διαβάστε επίσης