Τι εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι στο Μαξίμου για το άνοιγμα των καταστημάτων

Από τη Δευτέρα θα επαναλειτουργήσουν λίγοι και θα δέχονται πελάτες με ραντεβού!!!

Στα χέρια του Μεγάρου Μαξίμου φέρεται να βρίσκεται η εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων η οποία αφορά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, αλλά απ ό,τι φαίνεται η αγορά θα πρέπει να προετοιμα΄ζεται αν όχι για παράταση του lockdown, τουλάχιστον για άνοιγμά του με το σταγονόμετρο!

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει όποιος άκουσε τον καθηγητή και διευθυντή του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανάσιο Τσακρή, να μιλάει σήμερα Πέμπτη στον ΣΚΑΪ.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας ειπε συγκεριμένα ότι η αρμόδια επιτροπή θα εισηγηθεί στην κυβ΄έρνηση την επαναλειτουργία από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μόνο ελάχιστων καταστημάτων και με τον όρο αυτά να δέχονται πελάτες κατόπιν ραντεβού. 

Το ποιες εμπορικές δραστηριότητες και υπηρεσίες θα ανεβάσουν ρολά τη Δευτέρα δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά αν μπαίνει η προϋπόθεση του ραντεβού όλα δείχνουν ότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στα κομμωτήρια.

Ειδικά πάντως με το άνοιγμα των κομμωτηρίων επικρατεί ένα βέρτιγκο, καθώς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έβγαλε ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι Σάββατο ή Κυριακή αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, επικαλούκενο επικοινωνία του πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, την οποία όμως ο ΥΠΑΝ διαψεύδει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα