Βατόπουλος: «Άδεια στην Super League 2; Μήπως δεν έπρεπε να δοθεί άδεια ούτε στην Super League 1»

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Over FM 104,9 ο καθηγητής μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αναφέρθηκε στο lockdown στον Αθλητισμό.

Ουσιαστικά κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν και κατά πόσο θα ανοίξει ο Αθλητισμός και απάντησε ότι «βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε όλη την Ελλάδα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμφωνήσει κανείς στο άνοιγμα οποιασδήποτε δραστηριότητας»

Ο καθηγητής αναφέρθηκε επίσης στην άδεια που έχει δοθεί στην Super League 1 και στην Basket League, λέγοντας:

«Δική μου γνώμη είναι ότι η άδεια που δόθηκε στη Super League και την Basket League ήταν και λίγο καταχρηστική. Θα έθετα αντίθετα το ερώτημα: Μήπως δεν έπρεπε καν να έχει δοθεί η συγκεκριμένη άδεια στις δύο κατηγορίες που δόθηκε. Θέλω να διευκρινίσω, ωστόσο, ότι την εποχή που ζητήθηκε η συγκεκριμένη άδεια από τη Super League, οι όροι λειτουργίας των πρωταθλημάτων ήταν εξαιρετικά αυστηροί, με καθημερινά τεστ. Από εκείνη την περίοδο, όμως, η κατάσταση μέρα με τη μέρα άρχισε να χειροτερεύει και κρίναμε ότι αν προχωρούσαμε στο άνοιγμα οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας, πλην αυτών που είχαν εγκριθεί, θα στέλναμε και λάθος μήνυμα στην κοινωνία.

Τέλος για το ενδεχόμενο να ανοίξει η Super League 2 σχολίασε:« Βρισκόμαστε σε μια συγκυρία που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανοίξει οτιδήποτε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα