Τι εννοεί ο Φαν’τ Σιπ για σχόλια που αφορούν την ιδέα της εθνικής με τον αποκλεισμό Σιόβα;

Το θέμα του αποκλεισμού του Σιόβα επειδή είπε τη γνώμη του για την χρησιμότητα της παρουσίας του Κώστα Μανωλά στην εθνική, συνεχίζει να ταλανίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Ολλανδός Τζον Φαν’τ Σιπ, μίλησε για… σχόλια που αφορούν την ιδέα της εθνικής, κάνοντας τους πάντες ν’ αναρωτιούνται τι μπορεί να εννοεί και αν υπήρξαν και άλλες θέσεις του Σιόβα πέρα από τις γνωστές.

Στη σχετική ερώτηση, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε:

«Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες και με άλλον τρόπο. Αυτό είναι το… μονοπάτι. Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να… δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων που έχουμε θέσει προχωράμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται».

Η ελληνική ομάδα δίνει φιλικό αύριο στην Αυστρία και ο Τζον Φαν’τ Σιπ, τόνισε για:

Την Αυστρία: «Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε».

Τη διάταξη της Ελλάδας στα επόμενα παιχνίδια: «Όχι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό το πως να τους διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε… φρέσκους τους παίκτες. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες να δώσουν ένα καλό ματς με έναν καλό αντίπαλο όπως η Αυστρία».

Την Αυστρία και την προοπτική της: «Έχει κάνει καλά βήματα. Έχει προοδεύσει και έχει ποιότητα. Είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και εμείς. Έχουμε δει αγώνες της αλλά και ματς του πρωταθλήματος διότι παρακολουθούμε και τον Φούντα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα