Τι εννοεί ο Φερέιρα όταν λέει: «Για να κερδίσεις τίτλους πρέπει να είσαι σε συλλόγους όπως η Παλμέιρας»

Για τον τελικό του Libertadores με τη Σάντος που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (22:00 ώρα Ελλάδας) στο Maracana μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα.

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι ένας τελικός. Είναι το αποτέλεσμα εξαιρετικής δουλειάς και από τις δύο ομάδες. Και οι δύο φτάνουν με την ίδια επιθυμία και φιλοδοξία. Να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά είναι έτοιμα για αυτόν τον τελικό», είπε ο προπονητής της Παλμέιρας που αναζητά τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής.

Ο 42χρονος Φερέιρα που βρίσκεται στη Verdão από το Νοέμβριο,  εκτός από το Libertadores, θα έχει την ευκαιρία να  διεκδικήσει και το Copa do Brasil. «Για να κερδίσεις τίτλους πρέπει να είσαι σε συλλόγους όπως η Παλμέιρας. Αυτή ήταν η μεγάλη πρόκληση που δέχτηκα. Ένιωσα και αισθάνομαι ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για αυτό. Γι’ αυτό πέρασα τον Ατλαντικό, για μένα, μαζί με τους παίκτες, σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο, για να εργαστώ και να κερδίσω.

Πίσω είναι πολύ δουλειά, δεν ξεχνώ τη διαδρομή από τότε που ξεκίνησα μέχρι τώρα. Υπάρχει πάντα μια πρώτη φορά, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μελέτησα και δούλεψα, για να φτάσω στον τελικό και να απολαύσω και να ζήσω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.

Η Παλμέιρας φτάνει στον τελικό μετά από μια σειρά δέκα αγώνων τις τελευταίες 30 ημέρες.
«Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που μια ομάδα έχει παίξει δέκα παιχνίδια σε ένα μήνα. Δεν ξέρω υπήρχε άλλη, αλλά προκαλώ αυτούς που τους αρέσει να μελετάνε το ποδόσφαιρο. Είμαι πεπεισμένος ότι είμαστε μία από τις μοναδικές ομάδες με δέκα παιχνίδια σε ένα μήνα», συμπλήρωσε ο Φερέιρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα