Τηλεμαραθώνιος της UNICEF με ερυθρόλευκο χρώμα

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός υποστηρίζει τις φιλανθρωπικές δράσεις της UNICEF (διαφημίζοντάς την μάλιστα στη φανέλα του) και δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που αυτή διοργανώνει μέσω της ΔΤ την ερχόμενη Δευτέρα (9/12) από τις 19:00 έως και το πρωί της Τρίτης (10/12).

Στην παρουσίαση της συγκεκριμένης προσπάθειας, εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ έδωσε το «παρών» ο εκ των αρχηγών της ποδοσφαιρικής ομάδας, Γιάννης Μανιάτης, που δήλωσε μεταξύ άλλων την ιδιαίτερη τιμή που νιώθει, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα με το λογότυπο του σπουδαίου αυτού οργανισμού.

«Ευχαριστώ τη UNICEF για την πρόσκληση. Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σ’ αυτή την συμφωνία όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Θέλουμε να ενισχύσουμε και να στείλουμε ένα μήνυμα σ’ όλους. Η Ελλάδα εκτός από χώρα που έχει κρίση είναι και χώρα βοήθειας. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και βρίσκεται στην ελίτ των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Είναι μεγάλη μου τιμή που φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα με το λογότυπο της UNICEF και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε οι παίκτες να βοηθήσουμε σ’ αυτή την προσπάθεια. Και την Δευτέρα στον τηλεμαραθώνιο θα προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί και ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί», τόνισε ο διεθνής μέσος.

Διαβάστε επίσης