Το ασυγχώρητο «έγκλημα» του Σαββίδη για να έβαζε από κάτω τον Μαρινάκη

Η «Α» και η iapopsi.gr τώρα δικαιώνονται. Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε το «έγκλημα» της χρονιάς που άφησε τον ΠΑΟΚ με τους γεροντάρες και δεν πήρε παίκτες το καλοκαίρι για να φιγουράρει πρώτος στην βαθμολογία.

Οι μεγάλοι ηγέτες βλέπουν μπροστά, πολύ μπροστά. Κι ο Ιβάν αντί να βλέπει μπροστά, κοιτούσε πίσω. Τι θέλω να σου πω; Δεν ήξερε ο Ιβάν ότι έρχεται Κόπα Αφρικα΄και ο Ολυμπιακός θα χάσει παίκτες;

Το ήξερε. Αν δεν το ήξερε, ας έκανε άλλη δουλειά. Κι αντί να ποντάρει σ’ αυτό, να τον δυναμώσει τον ΠΑΟΚ, δεν έκανε τίποτα απολύτως. Άφησε τον Λουτσέσκου να παίζει με τον Βιεϊρίνια και τον Κρέσπο και τον Βαρέλα με τους οποίους είναι συνομήλικοι.

Δεν ήξερε ότι θα χτυπήσει ο κορωνοϊός. Όλοι το ήξεραν. Εκεί ρισκάρεις. Κι αν ο Ολυμπιακός έχει χτυπημένους βασικούς παίκτες, δεν είναι ευκαιρία; Όπως κι έγινε, δηλαδή.

Τώρα, θα πεις, τι είναι, ρε, ο Ιβάν; Μάντης Κάλχας; Ότι ρε. Υποθέσεις κάνεις και πράττεις. Αν πέσεις έξω, ΟΚ. Αν όχι, τότε είσαι κερδισμένος. Και το’ φερε έτσι η τύχη το πράγμα, που ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται, επειδή έχει προβλήματα και ο ΠΑΟΚ είναι εννιά βαθμοί πίσω.

Έτσι και δεν είχε κάνει εκείνες τις κολλητές ήττες με τον Ατρόμητο, τον Άρη και τον Ιωνικό, αλλά να κέρδιζε, που θα ήταν τώρα ο ΠΑΟΚ; Ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό και θα πήγαινε φουλ για πρωτάθλημα. Είναι έτσι ή δεν είναι;

Γι αυτό σου λέω. Από κάτω θα τον είχε τώρα ο Ιβάν τον Μαρινάκη, αλλά τσιγκουνεύτηκε τα λεφτά και δεν πήρε παίκτες. Μόνο να πουλήσει κοιτούσε. Κάτσε ώρα επάνω στο παγωτό.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τον είχε και στην Τούμπα τέλος του μήνα κι αν τον νικούσε, θα ήταν και καβάλα. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα