Το πρόζεκτ της οικουμενικής από Παυλόπουλο και σία

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανανεώνει ολοένα και περισσότερο τις σχέσεις του με την Κουμουνδούρου και είναι όλο... ιδέες!

Έμαθα ότι κάποιοι περίεργοι νεοδημοκράτες που έχουν μείνει στην απέξω, ή έχουν μετακομίσει στα πέριξ της Κουμουνδούρου, έχουν εξελιχθεί σε συνομιλητές του Καρτερού και του Παππά (του Νίκου εννοώ, όχι του άλλου της Χρυσής Αυγής που την έχει κοπανήσει).

Και τους παραμυθιάζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι έρχεται οικουμενική κυβέρνηση υπό τον Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, η ιδέα της Οικουμενικής ανήκει στον τέως ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος εσχάτως ανανέωσε τις επαφές του με την Κουμουνδούρου. Πρώτο βιολί αυτού του πρότζεκτ για την Οικουμενική ο Ευάγγελος Αντώναρος, όπου μόνο όταν κοιμάται (όχι όρθιος και να πληρώνει ξενοδοχείο) δεν υβρίζει την κυβέρνηση και δεν λοιδορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κι από κοντά να σιγοντάρουν την οικουμενική η Παπακώστα, ο Ντινόπουλος, ο Τσιτουρίδης και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς.

Παρεμπιπτόντως, μια και ανέφερα τον τέως ΠτΔ, ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα για ποιον λόγο διέρρευσε τη φωτογραφία από την υποδοχή του Μπάιντεν στο προεδρικό μέγαρο το 2017, όταν ο Τζο ήταν πλέον πρώην αντιπρόεδρος. Διότι κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι εάν κληθεί να παραστεί ελληνική αντιπροσωπεία στην ορκωμοσία στις 20 Ιανουαρίου, τότε θα μεταβούν στην Ουάσιγκτον η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Και κατάλαβα ότι ο mister Pakis κοντεύει να σκάσει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα