Το τέλος της αθωότητας…

Πρώτα μήνυσε τον Χριστακόπουλο για πλαστογραφία και απάτη, επί προεδρίας του, στην Παναχαϊκή και μετά τον πήρε στη Λάρισα!!

Κάτι που μάθαμε και μας έκανε εντύπωση είναι ότι ο οικονομικός διευθυντής της ΑΕΛ και δεξί χέρι του Κούγια είναι κάποιος ονόματι Χριστακόπουλος.

Ένα play-back στη μνήμη μας μας υπενθύμισε ότι επί προεδρίας του Αλέξη Κούγια στην Παναχαϊκή η εν λόγω ΠΑΕ κατέθεσε στην ΕΠΟ πλαστή εγγυητική επιστολή. Προ του κινδύνου να κάτσει ο ίδιος ο Κούγιας στο εδώλιο –αφού ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ– υπέβαλε μήνυση εις βάρος του Χριστακόπουλου για πλαστογραφία και απάτη. Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στην εκπομπή «Η Δίκη» στο ΟΡΕΝ, την περασμένη Δευτέρα, ο Χριστακόπουλος αθωώθηκε(!!!) από τη μήνυσή του και ως αθώα περιστερά πλέον τον πήρε ξανά δίπλα του στη Λάρισα(!!!).

Άρα για το αδίκημα της πλαστογραφίας και της απάτης για την παραπάνω ιστορία, αφού δεν φταίει ούτε ο Χριστακόπουλος ούτε ο Κούγιας, φταίει-φταίει… ο Χατζηπετρής

Το λάθος του Κούγια είναι ότι θεωρεί ως λωτοφάγους όλους αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, και πιστεύει ότι μπορεί να εμφανίζεται σε κανάλια και site ως υπέρμαχος της νομιμότητας την οποία ο ίδιος ερμηνεύει όπως τον βολεύει. Όμως, και στην περίοδο της αθωότητα υπάρχει αρχή και τέλος. Και ο Κούγιας έχει υπερβεί το τέλος εδώ και κάποιες δεκαετίες…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα