Το…θανατηφόρο βλέμμα Ερντογάν σε τρομοκρατημένο πλανώδιο πωλητή για την τιμή (βίντεο)

Ο διάλογος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με Τούρκο καστανά και το… «δολοφονικό» βλέμμα του «σουλτάνου».  Τι συνέβη; Διαβάστε το στις παρακάτω γραμμές.

Ενόψει των επικείμενων εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος  θέλησε να κάνει μια βόλτα, ανέβηκε το τραμ, συνομίλησε με πολίτες και στη συνέχεια αποφάσισε να σταματήσει σε έναν πλανόδιο καστανά.

Ο Ερντογάν ζήτησε πέντε σακουλάκια με κάστανα και όταν ρώτησε τον πλανόδιο πόσα του χρωστά εκείνος του απάντησε «τίποτα δεν χρωστάτε πρόεδρε».

Όμως ο Ερντογάν δεν ήθελε να δεχτεί το κέρασμα και του είπε με το χαρακτηριστικό επιτακτικό του ύφος: «Τι λες τώρα, δεν γίνεται! Μου έδωσες πέντε σακουλάκια κάστανα και θα μου πεις την κανονική τους τιμή».

«Εγώ σας έδωσα 700 γραμμάρια και κάνουν 70 λίρες», είπε ο καστανάς στον Ερντογάν, ο οποίος έδειχνε μάλλον να εκπλήσσεται δυσάρεστα από την τιμή. «Πόσο πουλάς το κιλό;» ρώτησε τον πλανόδιο πωλητή ο Ερντογάν, για να λάβει την απάντηση «100 λίρες», ενώ στη συνέχεια τον… ξαναρώτησε για την τιμή σαν να μην πίστευε στα αφτιά του.

Τελικά ο Ερντογάν έβγαλε χρήματα για να πληρώσει αφού κοίταξε… δολοφονικά των πωλητή.

Διαβάστε επίσης