Τρίγωνο των… Βερμούδων Γραμμένου, Ιβάν, Αλαφούζου για να «εξαφανίσουν» τον Άρη

Το Σαββιδοτεχνείο – Αλαφουζοτεχνείο, που έχει εκ των έσω πληροφόρηση από την ΕΠΟ του Βάγγου του Γραμμένου, έβγαλε το μεγάλο θέμα. Ότι ο Άρης κατηγορείται για πλαστογραφία. Μπράβο στην… δημοσιογραφία. Και βγαίνει το Σαββιδοτεχνείο και λέει ότι η είδηση έπαιξε και στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ. Τεράστια επιτυχία. Λες και υπήρχε περίπτωση να μην παίξει.

Ο Αλαφούζος, μετά την σφαλιάρα που έφαγε από τον ΠΑΣ Στα Γιάννινα και τον έπιασε ο Αστέρας την βαθμολογία, θα κάνει τα πάντα, για να βγάλει τον Άρη από τη μέση. Και ρωτάω τώρα, εγώ. Πότε έγιναν οι ανταλλαγές επιστολών από την Επικεντρωμένη Διοίκηση με τον ΕΠΟ γι αυτόν τον Σκοπιανό τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ο Άρης κατηγορείται ότι πλαστογράφησε την υπογραφή του εκτελεστικού γραμματέα Αλέξη Δέδε; Τον Φεβρουάριο του 2020. Πριν από έναν χρόνο, δηλαδή.

Και τόσο καιρό οι εισαγγελείς, οι Δεοντολογίας, γιατί δεν παρενέβησαν; Κι η ΕΠΟ που γνώριζε για την πλαστογραφία, αν έγινε πλαστογραφία, δεν πίεζε την Επιτροπή Δεοντολογίας να πάρει απόφαση; Γιατί το κρατούσε μυστικό η ΕΠΟ του Βάγγου του Γραμμένου; Αν ήθελε η ΕΠΟ, το έδινε το θέμα το περασμένο καλοκαίρι στον Τύπο, Γιατί δεν το έκανε; Διότι δεν θα είχε κανέναν αντίκτυπο τότε. Τώρα που ο Άρης πάει φορτσάτος για Ευρώπη, τώρα επέλεξε να το δώσει το θέμα. Τότε ήταν ακίνδυνος, το καλοκαίρι.

Έτσι είναι. Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου. Και ο ΠΑΟΚ ωφελημένος και ο Παναθηναϊκός. Διότι έτσι και δεν κερδίσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, αντίο σας. Όλη η χρονιά είναι αυτό το ματς για τον Ιβάν Σαββίδη. Βοήθησε κι ο Γραμμένος να γίνει μπουρδ@λο ο Άρης και να πάει να χάσει στην Τούμπα.

Που να το φανταζότανε ο φουκαράς ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος, όμως, ότι θα έτρωγε τις μάπες του από τον ΠΑΣ και θα έμενε πίσω, θα τον έπιανε κι ο Αστέρας στην βαθμολογία. Που έτσι και κερδίσει ο Άρης σήμερα, ο Παναθηναϊκός πάει για βρούβες. Κι ο Γιαννάκης για τσάι του βουνού.

Διευκρίνιση: Αν ο Άρης έκανε πλαστογραφία, να πάει στο Ερασιτεχνικό, όχι μόνο να υποβιβαστεί. Αν την έκανε, όμως. Εγώ λέω για την μεθόδευση, άλλα πράγμα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα