Τρόμαξαν στην ΕΠΟ, μήπως και στη λίστα ήταν πέντε Εφέτες κι όχι δέκα

Έφτασε το e-mail στην ΕΠΟ με τους υποψήφιους Εφέτες που θα στελεχώσουν την Επιτροπή Εφέσεων. Κι είναι δέκα τον αριθμό. Πρ΄όκειται για τους: Σοφία Λιγνού, Ηλία Γκαρένη, Άλκηστις Σιάννου, Αντώνη Μελισσινό, Δήμητρα Μπαρτη, Χριστίνα Πουρνάρα, Μαργαρίτα Στενιώτη(φωτο), Ιωάννα Κοσίνα, Χρήστο Παπακώστα και Αποστολίνα Παντελίδου.

Καλή επιτυχία και στους δέκα στην ψηφοφορία στην Θεσσαλονίκη, αύριο Παρασκευή. Αλλού είναι το θέμα. Στην ΕΠΟ τους είχαν ζώσει τα φίδια μέχρι να φτάσει το γράμμα από το Εφετείο. Ήθελαν να δούνε πόσα είναι το προτεινόμενα ονόματα, αν δηλαδή, ήτανε δέκα ή μήπως τους στέλνανε μόλις πέντε.

Γιατί; Διότι όπως έγραψε η «Α» και η iapopsi.gr ο πρόεδρος Δικαστών κι Εισαγγελέων Χριστόφορος Σεβαστίδης, το έφερε βαρέως ότι θα στείλει Εφέτες στην ΕΠΟ και θα ψηφίσουν οι ομάδες για τον δικαστή τους. Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Και τρέμανε στην ΕΠΟ, μήπως πάρει τίποτα ανάποδες ο Σεβαστίδης και έφταναν στην ΕΠΟ πέντε ονόματα κι όχι δέκα για την πενταμελή Επιτροπή Εφέσεων. Τελικά, τέλος καλό, όλα καλά. Και μόλις έγιναν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων Εφετών, όπως έγινε και στην προηγούμενη ψηφοφορία. Από τους «επενδυτές» εννοώ. Ουδείς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα