Τζώρτζογλου: «Αυτός θα πάρει τη θέση του Ζαγοράκη στην ΕΠΟ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, μίλησε Metropolis 95,5 για την παραίτηση Ζαγοράκη, τη στήριξη που δεν πήρε και τον αντικαταστάτη του στην προεδρία της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την παραίτηση Ζαγοράκη: «Δεν ξαφνιάστηκα. Ηταν κάτι που το φοβόμουν, το έλεγα, στη μάστιγα του κορωνοϊού βρήκαμε λύση με το εμβόλιο, με τη μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν βρίσκεται η λύση. Ένας άνθρωπος με τέτοια γνώση του ποδοσφαίρου, είχε διαβεβαιώσεις και στήριξη από την κυβέρνηση, τους Big 4, από 66 από τις 68 Ενώσεις, όταν δεν έχει τα προαπαιτούμενα για να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, πως να το κάνει.

Δεν υπάρχει γιατρειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μίλησα μαζί του τις προηγούμενες ημέρες, τον άκουσα προβληματισμένο. Δεν ήταν μόνο ένα θέμα, ήταν πολλά μαζί, αλλά δεν είχε στήριγμα από πουθενά. Κάποιοι από αυτούς που τον στήριξαν τον πρόδωσαν, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένας κορωνοϊός που δεν μπορεί να βρεθεί εμβόλιο. Είναι μια πολύ άσχημη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η υποτιθεμένη συμμαχία, στην ουσία ήταν μια λυκοφιλία, είχε δεδομένα τα αποτελέσματα. Θα έπρεπε οι εγγυήσεις που πήρε ο Ζαγοράκης να είχαν μεγαλύτερες διασφαλίσεις.

Αυτή η καθυστέρηση της κοινοποίησης της απόφασής του μπορεί να σημαίνει κάτι, δεν αποκλείω να αλλάξει απόφαση. Για το μέλλον και τον αντικαταστάτη του πρέπει να τα περιμένετε όλα. Το καταστατικό δεν ορίζει πως πρέπει να γίνει άμεσα έκτακτη ΓΣ, η τακτική θα γίνει τον Ιούνιο. Τη θέση του θα πάρει ο Δημητρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα