Βάζει λουκέτο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός

Μετά από πολλές προσπάθειες και άλλα τόσα λάθη που έγιναν από τη διοίκηση και τα στελέχη του σταθμού, το ραδιόφωνο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, που εκπέμπει στους 104,6, βάζει λουκέτο.

Tο αδελφάκι της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας, σταματά το πρόγραμμά του την Παρασκευή 28 Μαίου και μάλιστα σε μια χρονιά άκρως ενημερωτική και από το Σάββατο θα παίζει μόνο μουσική χωρίς παραγωγούς.

Μάλιστα, μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι λέξεις δεν είχαν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από τον Διευθυντή του σταθμού παρά μόνο ψίθυροι στους διαδρόμους που προκαλούσαν αναστατωση στους εργαζομένους. Κάποιοι από αυτούς θα ακολουθήσουν την πόρτα της εξόδου και κάποιοι άλλοι ίσως και να απορροφηθούν από την εφημερίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συχνότητα δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στην εφημερίδα, αλλά μόνο το 50%. Το υπόλοιπο ανήκει στο Action 24 και τον Διονύση Παναγιωτάκη και το άλλο 50% στον Παναγιώτη Κωστάκη του Kiss fm. Ακομα ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί αν έχει πουληθεί το ποσοστό από το ραδιόφωνο που ανήκει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα