«Βίντεο – έπος» για τον Μπράντον Τόμας: Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ έχει μετατραπεί σε TikTok. Ο ΠΑΟΚ είναι ιερό σωματείο (video)

Ο Δικέφαλος άλλα πράγματα εκφράζει – μετέτρεψαν τους παίκτες σε… ηθοποιούς των social media

Το ‘ χα γράψει και τις προάλλες, γι αυτές τις παπαριές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την παρουσίαση των παικτών. Φτιάχνουν ένα βίντεο από σαχλαμάρες και βάζουν το Σαββιδοτεχνείο να γράψει «βίντεο – έπος».

Ανάθεμα κι αν ξέρουν τι σημαίνει έπος. δηλαδή. Έπος είναι η Οδύσσεια, η Ιλιάδα, του Ομήρου, έπος και ο Μπράντον Τόμας Λάμας. Ο Δαλαλάμας του Χάρρυ Κλυνν.

Ο ΠΑΟΚ το’ χει παρακάνει με τα social media. Ο ΠΑΟΚ είναι οργανισμός με ιερότητα, κουβαλάει ολόκληρη ιστορία από πίσω του, από κλάμα αι ξεριζωμούς και χαμένες πατρίδες. Δεν είναι κανένα κοινό σωματείο. Κι αυτή την ιερότητα, την έκαναν ΤικΤοκ, κάτι χαβαλεδιάρικα.

Έτσι είναι. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΠΑΟΚ, πια, είναι TikTok. Όπως η κάθε χαζογκόμενα ποστάρει την μαλακία της, έτσι κι ο ΠΑΟΚ την δικιά του.

Εμπιστεύτηκαν την ιστορία του ΠΑΟΚ σε κάτι παιδάκια, που νομίζουν ότι εν ονόματι του ΠΑΟΚ, μπορούν να ποστάρουν όποια μαλακία νομίζουν για να κάνουν εντύπωση στους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου. Διότι μόνο εκεί κάνουν «κλικ». Στα ζόμπι των social media.

Αλήθεια, ο Ιβάν Σαββίδης τα ξέρει αυτά; Ξέρει ότι η επικοινωνία του ΠΑΟΚ βασίζεται σ’ αυτές τις σάχλες; Ο Ιβάν, ένα γνήσιο και άξιο  τέκνο του Ποντιακού Ελληνισμού, μιλάει για τις χαμένες πατρίδες, για εξοντώσεις, σφαγιασμούς, για ικριώματα και του τρέχουν τα δάκρυα.

Και πώς δέχεται τον ΠΑΟΚ, που ιδρύθηκε για να στεγάσει τόνους από πόνο, δάκρυα, απόγνωση, διαπόμπευση, τραγωδία εν τέλει, να διασύρεται από ένα βίντεο που δείχνει τον Μπράντιον Τόμας να λιάζεται σε πλαστική πισινούλα και ότι και καλά, να μιλάει με τον Μπότο; Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Είναι… Σνικ και Λάιτ.

Όλα τα νέα αποκτήματα ο ΠΑΟΚ τα άκανε ηθοποιούς. Ήθελαν – δεν ήθελαν. Τοςυ γελιοποίησε στα μάτια εκατομμυρίως ΠΑΟΚτσήδων, για να ικανοποιηθούν οι ηλικίες του TikTok.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα