ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Μετά πάσης ειλικρινείας» του Νότη Μαυρουδή

Από τις εκδόσεις Άπαρσις στο Polis Art Café την Τρίτη 14/5 στις 20.00΄

Οι εκδόσεις Άπαρσις (Ακαδημίας 76, Αθήνα, τηλ. 215-5155600) και ο Νότης Μαυρουδής παρουσιάζουν το βιβλίο του εξαίρετου μουσικού με τίτλο «Μετά πάσης ειλικρινείας» την Τρίτη 14 Μαΐου στις 20.00, στο Polis Art Café (Aίθριο Στοάς βιβλίου,  Πεσματζόγλου 5).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιώργος Τσάμπρας, δημοσιογράφος-ερευνητής ελληνικού τραγουδιού,  Γιάννης Συμεωνίδης, δημοσιογράφος, συγγραφέας, και ο συγγραφέας του βιβλίου Νότης Μαυρουδής.

Συντονίζει ο Δημήτρης Φύσσας, συγγραφέας-δημοσιογράφος

Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι:  Κώστας Καρτελιάς, ποιητής,  Δημήτρης ΦύσσαςΚατερίνα Θανοπούλου, εκπαιδευτικός-ποιήτρια.

Η βραδιά θα διανθιστεί με τον Νότη Μαυρουδή, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Τοσικιάν και τη Μόρφω Τσαϊρέλη θα παρουσιάσουν ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα.

Διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:

«Το ζητούμενο της συγγραφικής μου πρωτοβουλίας είναι -τι άλλο;- η προσπάθεια να καταθέσω τις προσωπικές μου σκέψεις, ελπίζοντας να συναντηθούν με εκείνες των άλλων ανθρώπων που έζησαν τα κοινά γεγονότα. Επαναλαμβάνω: τα γεγονότα ως αφορμή για βαθύτερη κατανόηση… Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή του αναγνώστη στις ημερομηνίες τις οποίες και συνέβησαν οι αφορμές των θεμάτων. Πάντα ο χρόνος δημιουργεί τα γεγονότα, μικρά ή μεγαλύτερα…
»Τα βιβλία είναι καταθέσεις σκέψεων, συγκινήσεων, αισθημάτων και μόνο έτσι μπορούν να εκληφθούν ως χρήσιμα. Γιατί ανοίγουν τους πνευματικούς μας ορίζοντες, δίνουν ευκαιρίες για ουσιαστική συντροφιά, στον ελεύθερο χρόνο που έχουμε, όπως και την δυνατότητα να… συνομιλήσουμε με τις σκέψεις ενός “άλλου”, ο οποίος μπορεί να αποκαλυφθεί πως είναι ο “άλλος” μας εαυτός…» 

Διαβάστε επίσης