Βόμβα Μπαλτάκου: «Εξετάζουμε και άλλα ονόματα εκτός απ’ τον Κλάτενμπεργκ»

Μόνο δεδομένη -όπως παρουσιαζόταν πριν από λίγο καιρό- δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μπορεί μέχρι χθες να κοιμόταν ήσυχος και να σχεδίαζε το μέλλον της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τη νέα σεζόν, όμως η παρέμβαση του νέου προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου τάραξε τα νερά.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής και πρόεδρος της ΚΕΔ φαίνεται ότι, είναι στον… αέρα, καθώς η ΕΠΟ εξετάζει και άλλες λύσεις.

Όπως γνωστοποίησε σχετικά η ΕΠΟ, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση σχετικά με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του Άγγλου, που λήγει στις 30/7 και μάλιστα, τόνισε ότι σε συνεργασία με FIFA και UEFA κοιτάει και άλλες περιπτώσεις αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR!

Ο Τ. Μπαλτάκος είπε αναλυτικά:

«Το συμβόλαιο του κ. Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30/7. Σύμφωνα με το άρθρο 53 του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. για την ανανέωση του συμβολαίου του απαιτείται θετική εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η εισήγηση αυτή, θετική ή αρνητική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι τις 15/7.

Εν τω μεταξύ, η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με τη FIFA και την UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησής τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία-ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές.

Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα