Βόμβα Τουρσουνίδη: «Ο Τζόλης μάλλον έχει πουληθεί και γι’ αυτό δεν παίζει»

Βόμβα για τον… σχεδόν «εξαφανισμένο» Χρήστο Τζόλη έριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, εκτιμώντας πως έχει πουληθεί!!

Μιλώντας  στο Metropolis 95.5, ο Γιώργος Τουρσυνίδης είπε χαρακτηριστικά για τον Τζόλη: «Είναι ό,τι καλύτερο και το πιο δυνατό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει την αγωνιστική εξέλιξη, δεν έπαιζε. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχει πουληθεί και μέσα στη συμφωνία υπάρχει όρος να τον προστατέψουν. Κάτι υπάρχει από πίσω γιατί εκεί που έπαιζε, τώρα δεν παίζει.

Κάποια στιγμή έπεσε ένας ολόκληρος οργανισμός ΠΑΟΚ πάνω του. Δεν πρέπει να στέκεται, όμως, μόνο σε έναν παίκτη ο ΠΑΟΚ. Η αποχή που έχει δεν είναι καλή ούτε για εκείνον ούτε για την ομάδα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί το σύννεφο από πάνω του δεν κάνει καλό. Οι σειρήνες είναι πολλές. Αν υπάρχει μια δελεαστική πρόταση, είναι δύσκολο να κρατήσουν οι ομάδες ένα νέο παίκτη».

Για νέο αίμα και παλιούς παίκτες: «Προέχει να γίνει ένας συνδυασμός. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικήσει τον τίτλο αλλά να μην πει ότι δεν του κάνουν τα νέα παιδιά. Κάποια παιδιά από τις ακαδημίες έχουν δείξει καλά στοιχεία και ο προπονητής μπορεί να συνδυάσει το νέο αίμα με την εμπειρία και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα