Ξέχασε ο Μπουρνούς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε ούτε ευρώ

O ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είχε γυρίσει την πλάτη στα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου και να μην έδωσε ούτε ευρώ επιχορήγηση στα χρόνια που κυβέρνηση, αλλά ο τομεάρχης Αθλητισμού του κόμματος, Γιάννης Μπουρνούς, ακολουθεί ξεχνώντας πολύ εύκολα, επιτίθεται εναντίον της Νέας Δημοκρατίας ότι απουσιάζει όταν πρόκειται να στηρίξει οικονομικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Με δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o βουλευτής Ν. Λέσβου αναφέρει χαρακτηριστικά:

”Μετά και την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Επικρατείας, κ. Γεραπετρίτη, με ποδοσφαιρικά σωματεία και την τοποθέτησή του για την αναδιάρθρωση στο χώρο του ποδοσφαίρου, το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη θα μπορούσε να βάλει έναν υφυπουργό για το ποδόσφαιρο, έναν για το μπάσκετ, έναν για το βόλεϊ και έναν για τα υπόλοιπα αθλήματα.

Για φιέστες και λοιπά επικοινωνιακά κόλπα, υφυπουργό έχει. Άλλωστε αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν φείδεται χρημάτων, όταν υπάρχει ίδιον όφελος.

Αντίθετα, όταν πρόκειται να στηρίξει οικονομικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον οποίο έχει εγκαταλείψει στην δυσοίωνη μοίρα του και δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα, ούτε καν έχει ανακοινώσει, κανένα ειδικό μέτρο στήριξης, η κυβέρνηση απουσιάζει επιδεικτικά.

Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα.”

Διαβάστε επίσης