Ξέφυγε πάλι ο Τατσόπουλος…

Αφού πρώτα… τακτοποίησε ερωτικά τη μισή Αθήνα (σ.σ. κατά δήλωση του), ο Πέτρος Τατσόπουλος θεώρησε σκόπιμο να «βάλει στη θέση του» τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να πει την αλήθεια για την οικονομική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον συνάδελφο του; Οτι «ο Γλέζος μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα». Να θυμίσουμε, ότι λίγες ώρες πριν το σύμβολο του αγώνα ενάντια στους Ναζί, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πειστικές απαντήσεις να δώσει στην ερώτηση του πού θα βρει τα λεφτά για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Από την πλευρά του, ο κ. Τατσόπουλος μιλώντας στον ρ/σ Βήμα fm, υπογράμμισε πως σέβεται απόλυτα τις απόψεις και τις προθέσεις του κ. Γλέζου, ωστόσο, εξέφρασε τη διαφωνία του.

«Ο κ. Γλέζος τα έλεγε και παλιότερα αυτά για τα λεφτά, αλλά η ουσία είναι πως δεν μπορεί να γίνει δραματική αλλαγή στο οικονομικό τοπίο χωρίς ανάλογη δραματική αλλαγή στην φορολογική πολιτική», είπε χαρακτηριστικά. Επανέλαβε δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι εάν δεν αλλάξει ριζικά η φορολογία θα συνεχίσουμε να “στραγγίζουμε την ήδη στραγγισμένη αγελάδα”».

Σε ό,το αφορά τις αναφορές του κ. Γλέζου για τον εκλογικό νόμο, ο κ. Τατσόπουλος τόνισε: «Εάν θέλεις απλή αναλογική στην ουσία λες πως η αυτοδυναμία είναι αδύνατη και πως πας σε συμμαχικές κυβερνήσεις. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανεπτυγμένη κουλτούρα συμμαχικών κυβερνήσεων, παρά μόνον άγριος διπολισμός. Οποιος έχει υπονοήσει συμμαχική κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού έχει φάει πόρτα! Πας σε μια ομηρία των μεγάλων κομμάτων από τα μικρά. Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του Γλέζου αλλά θεωρώ πως η απλή αναλογική είναι σήμερα ο ιδανικός δρόμος προς την Κόλαση, προς την ακυβερνησία».

Σχολιάζοντας, τέλος, το σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη για «βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που φοράνε παντελόνια», είπε: «Δεν μπορεί ο Κασιδιάρης να παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας κάθε φορά που κάποια απόφαση βουλευτών συμφέρει το κόμμα του. Η Χρυσή Αυγή έχει κλειστεί στην περιοχή της και κοιτάει να μην φάει πολλά γκολ».

Διαβάστε επίσης