Ξεσκεπάστηκε η μπαμπεσιά της Γαλατάσαραϊ – τσιράκια του Ερντογάν, δυο κρούσματα στους παίκτες της (pic)

Μιλάμε για χοντρή μπαμπεσιά των Τούρκων. Η Γαλατασαράι πριν μερικές μέρες ήρθε στην Ελλάδα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και δεν της επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα οι ελληνικές αρχές, καθώς δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο εισόδου στη χώρα μας από την Τουρκία.

Σήμερα λοιπόν, μόλις λίγα 24ωρα μετά τα όσα συνέβησαν στον αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», την απαγόρευση εισόδου αλλά και την αναβολή του φιλικού με τους ερυθρόλευκους, βρέθηκαν δυο παίκτες της τούρκικης ομάδας θετικοί στον κορωνοϊό.

Το έπαιζαν και τσαμπουκάδες στο αεροδρόμιο, φέρανε και τον πρέσβη τους, μίλησαν και με την κυβέρνηση, κατηγόρησαν την Ελλάδα ότι καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλες τέτοιες παπαριές.

Όλοι τους πρωτοπαλίκαρα του Ερντογάν. Όλα για επικοινωνιακά κόλπα. Να τα πουλήσουν στο εσωτερικό.

Κι αν γινόταν αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και βγαίνανε δυο κρούσματα, θα κατηγορούσαν την Ελλάδα, μετά. Ότι εδώ κόλλησαν, ότι δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα, μπορεί να ζητούσαν και τίποτα αποζημιώσεις.

Και τώρα, μετά από αυτό, που οι ίδιοι ανακοίνωσαν τα κρούσματα, θα πάνε στα διεθνή δικαστήρια που έλεγαν. Θα πάνε και στα αθλητικά; Ένα κι ένα κάνουν δυο. Δεν είναι για να τους έχεις εμπιστοσύνη. Και μαγκιά του Χαρδαλιά που τους έστειλε πακέτο πίσω και δεν τους άφησε να ξεμυτίσουν από το αεροδρόμιο.

Έχει καμιά πλάκα τώρα, να ποπύνε ότι κόλλησαν οι παίκτες τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τους τοίχους και τις τουαλέτες. Όλα να τα περιμένεις από δαύτους.

Πάρτε και την επίσημη ανακοίνωση

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα